Antena 3 CNN Actualitate Show de zile mari la "Sinteza zilei". Cum i-a urat Mihai Gâdea "La Mulți Ani!" lui Mircea Badea

Show de zile mari la "Sinteza zilei". Cum i-a urat Mihai Gâdea "La Mulți Ani!" lui Mircea Badea

Ultima parte a ediției de marți a emisiunii "Sinteza zilei" a fost una deosebit de veselă. În platou, alături de Mihai Gâdea, s-a aflat comediantul Ionuț Rusu, cel care imită cele mai populare personaje din această perioadă.

Show de zile mari la "Sinteza zilei". Cum i-a urat Mihai Gâdea "La Mulți Ani!" lui Mircea Badea
de Gabriel Dano    |    24 Feb 2021   •   00:06

Mihai Gâdea a profitat de această ocazie și l-a invitat pe Ionuț Rusu să-l ajute să-i facă o urare deosebită lui Mircea Badea cu ocazia aniversării sale. Ca de obicei, realizatorul emisiunii "În gura presei" se află "la măsuță", la miezul nopții, în momentul în care mai adună un an la buchetul vieții. Dar, nu înainte de a vorbi pe pasa cu "Sinteza Zilei" despre ce le pregătește telespectatorilor.

Și, deși Mircea ar fi preferat ca Mihai Gâdea să nu deconspire faptul că odată cu miezul nopții începe ziua sa de naștere, bunul său prieten nu s-a putut abține.

Mihai Gâdea: Trebuie să facem o dezvăluire...

Mircea Badea: Se apropie un moment pe care îl bănuiesc că va fi jenant. Și am putea să trecem peste!

Mihai Gâdea: Nu e deloc jenant. Încerc să-i distrug de fiecare dată ziua lui de naștere pentru că și el mi-o distruge mie.

Continuarea, în materialul video:

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close