Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Decizia luată de Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza zilei: "Vă rog să mă înțelegeți!"

Sinteza zilei. Decizia luată de Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza zilei: "Vă rog să mă înțelegeți!"

Sinteza zilei. Decizia luată de Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza zilei: "Vă rog să mă înțelegeți!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
30 Iul 2019   •   21:25

Mihai Gâdea a anunțat la începutul ediției de marți a emisiunii "Sinteza Zilei" că a ales să nu difuzeze înregistrarea audio cu vocea Alexandrei, care au fost făcute publice marți după-amiază de unchiul fetei.

Citește și: Transcript. Cum și-a bătut joc un polițist de Alexandra: "În 2 minute n-are cum să zboare echipajul măi domnișoară! Nu pot să stau în telefon domnișoară că avem și alte apeluri"

"A fost cea mai grea zi, ziua în care au apărut fișiere audio cu vocea Alexandrei într-o stare de disparare ce era cumva de intuit. Dar, în momentul în care auzi vocea este într-atât de răvășitor, atât de greu, încât cei mai mulți dintre colegii mei au spus 'nu, nu vrem să auzim asta'.

Jurnaliști care sunt obișnuiți cu cele mai grele spețe, cu lucruri care de cele mai multe ori sunt greu de dus pentru oamenii care nu fac parte din această profesiune, însă astăzi a fost cumva prea mult.

Citește și: Ion Cristoiu, teorie explozivă în cazul crimelor din Caracal: DIICOT vrea să mușamalizeze și să oprească ancheta. Gheorghe Dincă cred că face parte dintr-o rețea de proxeneți

Citește și: Documentul care schimbă tot. Cronologia evenimentelor în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu

În această seară, doamnelor și domnilor, vă rog să mă înțelegeți: nu am să difuzez acele înregistrări. Cred că din punctul de vedere al unui jurnalist oricât de tentant ar fi să justifice sub pretextul interesului public acele înregistrări cu vocea unui copil care este pe culmile disperării, nu cred că trebuie să fie auzite. Cred doar că trebuie să fie citite", a spus Mihai Gâdea.

Citește și: Ce au găsit polițiștii pe noptiera de lângă patul unde era legată Alexandra. Fusese pus acolo chiar de Gheorghe Dincă

Citește și: Gheorghe Dincă este nevinovat! Declarația șocantă care răstoarnă totul: „Sigur a declarat aşa să scape”

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close