Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Exploziv. Schema lui Mugur Ciuvică. Cum au apărut partidele securiste

Sinteza zilei. Exploziv. Schema lui Mugur Ciuvică. Cum au apărut partidele securiste

Sinteza zilei. Exploziv. Schema lui Mugur Ciuvică. Cum au apărut partidele securiste
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Ian 2019   •   22:11

Dacian Cioloş a fost criticat dur, luni, pe pagina de Facebook a comunității #Rezist.

Textul, care inițial a fost scris în numele întregii comunități, vine ca reacție la afirmația lui Dacian Cioloș că "sigur se poate 'demonstra' că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate".

Citește și: Gruparea #rezist, atac devastator la Dacian Cioloș: „Tu, Dacian Cioloş, nu eşti un om nou. Jos labele de pe România!”

La câteva ore după publicarea sa, textul a fost șters, iar autorul, Petre Sârbu, administratorul paginii de Facebook #Rezist, s-a dat în vileag afirmând că cele afirmate au fost opinii personale, dând de înțeles că a fost criticat pentru opiniile împărtășite în acest fel.

Sistemul se destramă, iar principalii actori se sfâșie între ei, a afirmat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Citește și: Sinteza Zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dăncilă

Mugur Ciuvică a prezentat, la "Sinteza Zilei", cum s-a ajuns la lupta din interiorul sistemului, devenită atât de evidentă în aceste zile.

"Securiștii își fac partide și partidulețe sub ochii noștri. Și am zis hai să ne uităm un pic cu câțiva ani în urmă. Băsescu și-a făcut un sistem securist, cu SRI, cu SIE. 10 ani de zile aceștia l-au slujit pe Băsescu.

Băsescu a plecat în 2014. Au rămas securiștii singuri. Ce să facă securiștii singuri? Au zis că o să conducă ei România, cu Koveși. Nu au reușit, pentru că au început să se mai bată între ei. Și probabil că s-au gândit că nu pot controla partidele mari, așa că și-au făcut ei partidele lor. Primul care s-a gândit la chestia asta și a și făcut un partid este Coldea", a explicat Mugur Ciuvică.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close