Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu-eveniment cu Valentin Ceaușescu. Dezvăluirile ultimului fiu al cuplului Ceaușescu

Sinteza zilei. Interviu-eveniment cu Valentin Ceaușescu. Dezvăluirile ultimului fiu al cuplului Ceaușescu

O informație bombă vine din dosarul Revoluției și se referă la Valentin Ceaușescu care s-a consituit parte în dosar în calitate de victimă și succesor al persoanelor vătămate Elena și Nicolae Ceaușescu în condițiile condamnării și execuției cuplului prezidențial Ceaușescu prin "procesul penal simulat" din decembrie 1989 și îi acuză pe inculpați că i-au omorât părinții.

Sinteza zilei. Interviu-eveniment cu Valentin Ceaușescu. Dezvăluirile ultimului fiu al cuplului Ceaușescu
18 Feb 2020   •   22:50

Discreția fiului cel mare al lui Nicolae Ceaușescu l-a făcut poate mai puțin cunoscut. Arhivele foto păstrează doar câteva imagini cu Valentin Ceaușescu de dinainte de 1989, dar și după.

Un interviu cu unicul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu este greu de realizat. Am putea spune chiar imposibil. Chiar el mărturisește: "Vă spun sincer, interviurile sunt cel mai neplăcut lucru pentru mine".

:Și totuși, Valentin Ceaușescu a vorbit ultima oară cu presa din România în anul 2009. Într-un interviu-eveniment, în premieră, publicat de Gazeta Sporturilor, Valentin Ceaușescu a acceptat dialogul cu jurnalistul Cristian Otopeanu căruia i s-a destăinuit spunându-i "a face bine înseamnă a face cât mai puțin rău".

Și-a deschis inima și a vorbit despre echipa sa favorită din anii '80, Steaua București, dar a răspuns cu finețe și la întrebări mai delicate, chiar personale.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Valentin Ceaușescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close