Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat șeful rețelei din Caracal

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat șeful rețelei din Caracal

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat șeful rețelei din Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3
13 Aug 2019   •   22:34

Dezvăluiri de proporții, marți seară, la "Sinteza Zilei". Familia lui Bogdan "Cocoș", proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un poliţist în penitenciarul Craiova tocmai când voia să-şi denunţe protectorii, a acordat un interviu exclusiv jurnalistei Antena 3 Roxana Ciucă.

Citește și: Sinteza Zilei. Femeia violată de Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Ce a pățit când a fost târâtă în casa monstrului din Caracal

În 2012 a fost destucturată o rețea de trafic de persoane din Caracal, iar liderul ei, Bogdan "Cocoș", ajunge în închisoare în urma unei condamnări de 10 ani cu executare. La Curtea de Apel i s-a anulat însă această pedeapsă din cauză că nu existau suficiente probe.

"A fost pus sub control judiciar. A stat acasă, iar în 2014 a mers și a făcut denunț la DIICOT Slatina. Procurorul nu l-a băgat în birou. A notat numele celor pe care i-a denunțat și când au fost ridicați cei pe care i-a denunțat l-au ridicat și pe el.

În dosarul acela a fost numai lume bună de la noi din oraș, polițiști, directori, patroni", a spus sora lui "Cocoș".

Citește și: Informații-șoc în cazul lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi violat și bătut o femeie de 49 de ani

Citește și: Dezvăluiri incredibile: Gheorghe Dincă a recunoscut mai multe violuri

Sora lui Bogdan Cocoș este convinsă că fratelei ei a fost omorât după ce a ajuns în spatele gratiilor din cauză că se hotărâse să denunțe persoanele influente care erau implicate în rețea.

"A fost omorât. A fost lovit în spate cu genunchiul de un polițist și a paralizat. Era în curtea penitenciarului, se plimba, iar polițistul a venit pe la spate. A căzut în genunchi și nu s-a mai ridicat.

L-au luat colegii de cameră și l-au dus în cameră. Polițistul a spus că a glumit cu el. Am înțeles că atunci era la trupele speciale, deci a știut ce făcea. I-a blocat toate vasele de sânge și a rămas paralizat", a mai spus sora proxenetului.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Sinteza Zilei
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close