Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dăncilă

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dăncilă

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dăncilă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Ian 2019   •   21:33

Mihai Gâdea a comentat, luni, la "Sinteza Zilei", informațiile apărute într-un articol din Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dăncilă.

Articolul a stărnit un val de comentarii critice, printre cei care au reacționat ferm aflându-se și jurnaliștii Victor Ciutacu și Mircea Badea.

Citește și: Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă

"De ce am titrat pe burtieră 'Atac josnic la Viorica Dăncilă'. Este viața unui prim-ministru un subiect de interes public? Răspuns categoric: Da! Oriunde unde te afli în lume, că ești prim-ministru, că ești președinte, că ești plătit din bani publici, în mâinile tale stă soarta unei țări. Deciziile pe care le iei trebuie foarte atent cumpănite și din perspectiva a ceea ce ai făcut în trecut.

Sub acest aspect aș vrea să spun foarte clar: acesta este un subiect de presă. Dar, întotdeauna un subiect poate să fie tratat corect sau poate să fie tratat mârșav. Un subiect poate să fie tratat complet sau poate să fie tratat unidirecțional. Poate să fie un subiect interesant să spui toate aceste lucruri și să le prezinți corect până la capăt, dacă nu ai o agendă politică, dacă nu ai un interes de a încerca să manipulezi și să pui un pic de îndoială în toată rețetă care o mănâncă milioane și milioane de oameni", a spus Mihai Gâdea, la începutul ediției de luni a emisiunii Sinteza Zilei.

Iată imaginile publicate de Libertatea cu familia de unde a fost înfiat copilul premierului Viorica Dăncilă. Este cel de-al optulea copil din această familie și autorul articolului susține că există semne mari de întrebare cu privire la modul în care a fost înfiat.

"Eu vă spun că nu e niciun semn de întrebare, iar lucrul  acesta va fi clarificat definitiv. Este totuși un semn de întrebare, dar nu cu privire la legalitate, ci cu privire la dedesubturile acestei campanii, este un semn de întrebare cu privire la motivația care i-a împins pe aceștia să ducă această campanie în această zonă", a subliniat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close