Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Lovitură dură pentru Dan Barna

Sinteza zilei. Lovitură dură pentru Dan Barna

Sinteza zilei. Lovitură dură pentru Dan Barna
15 Oct 2019   •   21:23

Un material realizat de ”Rise Project” scoate la iveală adevărul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale. Antreprenor de succes la bază, Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri. Aceste greșeli au costat aproape șase milioane de euro.

Citește și: Rise Project: Adevărul despre Dan Barna

Citește și: Dan Barna răspunde acuzațiilor lansate de Rise Project: Am răspuns deschis și onest la toate întrebările

Potrivit sursei citate, liderul USR vrea să-i întoarcă pe români acasă, dar și-a consolidat cariera pe seama unora nevoiți să plece din țară. De asemenea, acesta și-a direcționat afacerile pe modelul ”bani publici pentru prietenii din școală”.

Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE, potrivit celor de la Rise Project.

Informațiile au fost comentate de Mihai Gâdea, în ediția de marți a emisiunii "Sinteza Zilei":

"Candidatul Dan Barna primește o lovitură pur și simplu năucitoare. Dezvăluirea "Rise Project" despre Dan Barna este devastatoare. A avut o campanie și un discurs timp de ani de zile "fără penali în funcții publice". fără cei care au furat în funcții publice. A încercat să-și construiască campania electorală în scrisorile pe care le-a trimis alegătorilor exact pe acest lucru, că a adus foare multe foduri europene.

Însă dezvăluirea de la "Rise Project" vine și lovește exact în inima candidatului. Articolul se numește 'Adevărul despre Dan Barna', ca și cum ceea ce știam până acum sau ceea ce știau alegătorii lui Dan Barna până acum era o minciună", a spus Mihai Gâdea, la începutul Sintezei zilei.

Citește și: Cum a ajuns Dan Barna să se compare cu Gheorghe Hagi

"Doamne Dumnezeule! Sunt atâtea lucruri în detaliu, ascunse însă. E foarte interesant felul în care apare acest articol - e greu să-i spui articol, este un roman. Apare astăzi (marți, n.r.). E un dosar... servit. Dacă ar fi vorba de o publicație pe care să o consider presă, ar fi neelegant să spun așa ceva - aș considera că este munca ziaristică desăvârșită. Numai că aceeași entitate a susținut că a fost în Brazilia pe urmele afacerilor lui Dragnea și au produs din vizita în Brazilia o singură fotografie pe care eu, fără să-mi dea Mihai Gâdea bănuți să mă duc până în Brazilia, stând așa în biroul de la Antena am produs aceeași imagine. De unde? De pe Google Maps.

Și am zis: 'Cum, oamenii aceștia spun că au fost în Brazilia, că au intervievat cetățeni de acolo. Și au prodos zero fotografii?' Cam cât de real este că au fost ei în Brazilila când au produs ancheta cu Dragnea, atât de real este că au muncit la această anchetă", a spus Oana Zamfir, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dan Barna Sinteza Zilei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close