Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Pe axa răului - România se manelizează?

Sinteza Zilei: Pe axa răului - România se manelizează?

Sinteza Zilei: Pe axa răului - România se manelizează?
20 Oct 2008   •   22:15

Invitaţii emisiunii, Mugur Ciuvică, Ion Cristoiu şi Victor Ciutacu au dezbătut, împreună cu Mihai Gâdea, problemele cu care se confruntă minorii din România. Una dintre primele informaţii oferite de moderator a fost faptul că 40% dintre minorii cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani sunt fumători.

România coboară de la un an la altul din punct de vedere spiritual şi social, au fost de părere invitaţii. Pentru a demonstra acest lucru, au fost prezentate imagini înfiorătoare cu minori care fumează sau care au fost victime ale abuzurilor adulţilor. Primul caz a fost cel al unui băieţel de aproximativ cinci ani care era îndemnat să fumeze chiar de proprii părinţi.

Cel de-al doilea caz prezentat de ?Sinteza Zilei? a fost cel al unui bebeluş care, adus de mama lui de 16 ani într-un bar, a fost confundat cu o grămadă de rufe şi aruncat la pământ.

Mugur Ciuvică este de părere că astfel de lucruri au existat dintotdeauna. ?Nu am date să cred că astfel de monstruozităţi au apărut acum, sau de un an. Sunt convins că oameni cretini au fost şi din păcate, vor mai fi în România şi vor mai face astfel de gesturi.? Potrivit acestuia, părintii care îşi îndeamnă copiii să fumeze ar trebui decăzuţi din drepturi.

Ion Cristoiu a fost de părere că România nu oferă modele de oameni care au reuşit în viaţă prin muncă sau inteligenţă.?Oferim modele de starlete de doi lei, care nici măcar nu sunt vedete, n-au făcut ceva, n-au scos măcar un CD.?

Invitaţii au comentat şi declaraţiile făcute de preşedintele Băsescu în timpul vizitei din Siria, când a învinovăţit presa şi oamenii politici pentru răul care există în ţară. Victor Ciutacu a ripostat: ?Eu traiesc într-o ţară condusă de un preşedinte de doi bani. Dar ţara nu e de doi bani.? Mugur Ciuvică a spus:?Nu am impresia că există o campanie de denigrare a României. Băsescu îşi denigrează ţara când spune că mafia e pe masa Guvernului, sau când spune că Guvernul şi primul-ministrul fac jocul Rusiei.?

La finalul emisiunii, Mihai Gâdea împreună cu invitaţii săi au dezbătut motivul vizitei preşedintelui în Siria.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Sinteza Zilei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close