Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Pe urmele fiicei lui Gheorghe Dincă în Italia. Confesiunile vecinilor care au cunoscut-o

Sinteza Zilei. Pe urmele fiicei lui Gheorghe Dincă în Italia. Confesiunile vecinilor care au cunoscut-o

Sinteza Zilei. Pe urmele fiicei lui Gheorghe Dincă în Italia. Confesiunile vecinilor care au cunoscut-o
03 Oct 2019   •   23:56

Mihai Gâdea a prezentat o anchetă realizată în exclusivitate de Antena 3  în orașul italian Vicenza, din nordul Italiei, unde fiica lui Gheorghe Dincă și-a lăsat amprenta, locuind o perioadă acolo.

Producătorul general al emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihaela Andrei a dat de urmele lui Giorgio Albiero, un om de afacei controversat, care potrivit declarațiilor lui Sergio Catzolla, partenerul său de afaceri, Albiero a trăit din a ruina economic și financiar apropiații, inclusiv din propria sa locuință .

Potrivit acestuia, Giorgio Albiero a decedat în luna martie a anului 2019. Catzolla ar fi pierdut 30.000 de euro în urma unei afaceri cu Albiero.

„A profitat de situația mea, la fel au pățit și alții. Eu l-am cunoscut doar pe Giorgio Albiero și mi-a fost suficient!”, a spus Catzolla.

De altfel, la trei kilometri se află  Brogliano, comună celebră pentru automatele de cafea și sucuri ale familiei Albiero. 

Sub protecția anonimatului, câțiva vecini au mărturisit că Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă cea care a stat în vecinătatea industriașului italian, a locuit acolo până în 2016, după care s-a întors în România. Un alt vecin a mărturisit că o vedea dimineața către zona industrială. 

Citește Și Mihai Gâdea, sondaj despre cazul Caracal la Sinteza Zilei. Rezultatele neașteptate

Citește și Prostituția în Italia: 55%, românce! Mărturia unei fete torturată să se prostitueze: „Mi-au tăiat carne de pe picior și au pus sare peste ea”

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close