Antena 3 CNN Actualitate Șoc total! Cine a intrat în casa în care era sechestrată Alexandra la ora la care monstrul era în oraș?

Șoc total! Cine a intrat în casa în care era sechestrată Alexandra la ora la care monstrul era în oraș?

Șoc total! Cine a intrat în casa în care era sechestrată Alexandra la ora la care monstrul era în oraș?
01 Aug 2019   •   21:55

Echipa de jurnaliști de investigație, coordonată de Mihai Gâdea, a descoperit un lucru absolut șocant. În timpul apelului la 112 în care Alexandra îi transmite operatorului că cel care a răpit-o s-a întors în casa în care este sechestrată, Gheorghe Dincă este de fapt în oraș.

Citește și: Furie, lacrimi și speranță pentru tatăl Alexandrei: Nu mi-am pierdut încrederea! Cred că ea este în viață și abia aștept să o revăd!

Citește și: Un fost ofițer criminalist propune o strategie-bombă pentru a-l convinge pe monstrul din Caracal să spună adevărul

Dovada o reprezintă imaginile captate de camerele de supraveghere. Cine ar fi putut să intre în casă dacă nu Gheorghe Dincă?

"Există doar două variante: în momentul în care Alexandra spune 'Vine! Vine!' și o spune cu disperare, ea pare foarte convinsă că vine cineva. El însă, pe imaginile de pe camerele de supraveghere este în oraș. Și aici e o întrebare: era altcineva care intrase în casă și cine este acea persoană?

Există a doua variantă ca ea să se fi înșelat, să nu vină nimeni și să fi avut această impresie din cauza șocului", a explicat Mihai Gâdea.

Citește și: Tatăl Alexandrei: În timp ce o căutam, am trecut la o stradă de ea. O să mă învinovățesc toată viața!

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close