Antena 3 CNN Politică Strategia-șoc prin care PSD și-ar spulbera adversarii. "Dacă aș fi în locul lui Dăncilă, asta aș face!"

Strategia-șoc prin care PSD și-ar spulbera adversarii. "Dacă aș fi în locul lui Dăncilă, asta aș face!"

Strategia-șoc prin care PSD și-ar spulbera adversarii. "Dacă aș fi în locul lui Dăncilă, asta aș face!"
28 Mai 2019   •   23:58

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, marți, la Sinteza Zilei, că cea mai bună soluţie pentru PSD ar fi să renunţe la guvernare pentru a avea timpul necesar reorganizării.

Potrivit lui Bogdan Chirieac, de acest lucru depinde şi rezultatul alegerilor de peste un an şi jumătate, când românii vor alege din nou reprezentanţii în Parlamentul.

"Dacă aș fi în locul lui Dăncilă mi-aș da demisia. În momente de mare criză, în momente de mare tensiune, trebuie să te gândești la ceea ce este mai bine pentru țară sau pentru organizația ta.

75% din România a dat semnalul PSD-ului să plece, dar ei sunt legitimi. În acest moment, ca prim-ministru, demisionezi, trebuie să-mi fac analiza: primul lucru, de ce nu am știut ce vrea poporul muncitor, trebuie să reformez partidul, dar nu în sensul lui Marian Oprișan, ci de la "A", secolul 21 - de la smartphone-uri la rețele sociale, la tipuri de mesaje", a spus Bogdan Chirieac.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close