Antena 3 CNN Actualitate Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Mar 2019   •   23:34

Brad Parscale, omul din umbra lui Donald Trump, strategul genial care l-a ajutat să câștige alegerile prezidențiale din SUA, a afirmat la "Sinteza Zilei" că exită o oarecare părtinire în deciziile pe care le iau marile companii precum Google sau Facebook, lucru care nu îl avantajează pe Donald Trump în perspectiva campaniei electorale din 2020.

Citește și: Mihai Gâdea, față în față cu strategul lui Trump

"Nu știu cât de mult au ajutat cealaltă tabără, cred că mai mult decât pe noi. În America există o problemă legată de cum vă aceste companii agenda politică. Există o oarecare părtinire în deciziile pe care le iau.

INTERVIUL COMPLET în limba engleză

Nu cred că vom primi ajutor, nu cred că ne vor susține măcat cât ne-au susținut data trecută. Avem deja foarte multe informații adunate și nu mai avem nevoie de ajutorul lor. Am știut foarte clar ce vor să facă. Au crezut că pot să ia banii și să nu facă ceea ce trebuie să facă.

Sigur, sunt companii, trebuie să facă bani, dar nu trebuie să folosească resursele ca unelte politice", a explicat Brad Parscale, în interviul acordat în exclusivitate națională lui Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close