Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Pentru prima oară din 1990, sunt în situația în care să-mi pun întrebarea dacă voi merge la vot

Tăriceanu: Pentru prima oară din 1990, sunt în situația în care să-mi pun întrebarea dacă voi merge la vot

Tăriceanu:  Pentru prima oară din 1990, sunt în situația în care să-mi pun întrebarea dacă voi merge la vot
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
20 Noi 2019   •   23:35

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, la Antena 3, că nu s-a decis încă dacă va merge sau nu să voteze.

Tăriceanu a afirmat că lipsa unei confruntări directe între cei doi candidați la prezidențiale este una dintre marile sale deziluzii.

"Aș fi vrut să urmăresc o dezbatere între candidați nu ceea ce cu toții ați văzut ieri și mi-am acordat și eu puțin timp ca să-mi fac o idee. Era un fel de șuetă între candidați și presă.

De partea cealaltă chiar nu am putut să urmăresc mare lucru, mă refer la doamna Dăncilă, pentru că aveam alt program la acea oră, dar este una dintre marile mele deziluzii că nu am putut să avem o dezbatere între cei doi candidați, așa cum e firesc, așa cum se întâmplă peste tot", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Sinteza Zilei.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă va merge la vot, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns:

"Este opțiune, dar nu am luat decizia finală. Pentru prima oară din 1990, sunt în situația în care să-mi pun întrebarea dacă voi merge la vot", a subliniat Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close