Antena 3 CNN Actualitate Titi Aur, mesaj tulburător după carambolul cu șase mașini din Olt încheiat tragic marți după-amiază

Titi Aur, mesaj tulburător după carambolul cu șase mașini din Olt încheiat tragic marți după-amiază

Titi Aur, mesaj tulburător după carambolul cu șase mașini din Olt încheiat tragic marți după-amiază
09 Iul 2019   •   21:51

Multiplul campion de raliu Titi Aur a analizat la "Sinteza Zilei" accidentul extrem de grav care a avut loc marți după-amiază pe DN65 în Olt, eveniment rutier în care și-a pierdut viața un bărbat de 49 de ani și au fost rănite 18 persoane.

Citește și: Carambol cu șase mașini în Olt. Un mort și 18 răniți. Primele imagini de la locul accidentului - VIDEO

"Pot să spun un lucru foarte sigur: nu s-au respectat niște reguli. Posibil că nu s-au respectat niște reguli de circulație, nu știm, dar cu siguranță nu s-au respectat reguli de conducere defensivă. În momentul în care avem șase mașini care s-au lovit, din toate categoriile, asta înseamnă că a apărut acel efect de turmă: toată lumea mergea tare, aproape unul de altul și când a apărut acel 'ceva', acel neprevăzut, a intervenit nenorocirea.

De ce? Pentru că dacă la anumite accidente putem vorbi despre droguri, alcool, teribilism, nebunie, aici aproape că pot să bag mâna în foc că niciunul dintre acei șoferi nu fac parte din categoria teribiliști", a spus Titi Aur.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close