Antena 3 CNN Actualitate Tonel Pop, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”

Tonel Pop, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”

Tonel Pop, dezvăluiri de ultimă oră: „Luiza era foarte interesantă pentru el. A dat-o mai departe”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
07 Aug 2019   •   23:12

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei”, că are date și informații care nu pot fi făcute publice pentru moment, pentru a nu influența ancheta, date ce arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

Acesta a subliniat că Parchetul a lărgit cercul de apropiați al lui Gheorghe Dincă, care i-ar putea fi colaboratori în săvârșirea acestor fapte odioase.

„Față de celelalte potențiale victime cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a afirmat Tonel Pop.

”Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a declarat Tonel Pop.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close