Antena 3 CNN Actualitate Tragediile din dosarul celor 42 de achitări. Văduva primarului care a murit nevinovat: „Viața unui om nu se mai poate plăti”

Tragediile din dosarul celor 42 de achitări. Văduva primarului care a murit nevinovat: „Viața unui om nu se mai poate plăti”

Tragediile din dosarul celor 42 de achitări. Văduva primarului care a murit nevinovat: „Viața unui om nu se mai poate plăti”
de S.T.    |    11 Mar 2019   •   22:36

Primarul comunei Domnești, Nicolae Smădu, a murit pe 8 noiembrie 2016, la doi ani de la începerea urmăririi penale pe numele său.

Acesta a pierdut lupta cu viața, după ce a suferit un atac cerebral

Primarul PSD avea 57 de ani.

Nicolae Smădu nu a mai apucat să vadă sentința care îi dă câștig de cauză. 

Tragediile din dosarul celor 42 de achitări

DNA a primit pe 27 iunie 2018 o lovitură extrem de dură în dosarul în care au fost achitate 42 de persoane, majoritatea primari și viceprimari de comune.

Înmormântarea lui Nicolae Smădu a adunat mii de oameni, cetățeni din comună și politicieni locali.

Procesul împotriva sa nu a încetat după decesul inculpatului, fiind vorba de un prejudiciu indicat în rechizitoriu.

„Ne simțim neajutorați. Am rămas cu o traumă morală, am rămas cu goluri financiare. Nimeni nu mai poate să aducă înapoi viața unui om. Viața unui om nu se plătește cu nimic în această lume”, a spus văduva lui Nicolae Smădu, luni seară, la Antena 3.

Femeia a transmis un mesaj procurorilor. „Să fie mai atenți când judecă un caz de acest gen și să se pună și dumnealor în situația noastră. Să se gândească la copiii care trăiesc o traumă! Vă spun cu sinceritate că stâlpul casei noastre nu mai este, familia noastră a rămas fără niciun fel de susținere. Acești domni ar trebui să fie atenți când decid viața unui om”.

Citiți și:

Povestea doctoriței din Lehliu Gară care a murit după ce a ieșit din arestul DNA

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close