Antena 3 CNN Actualitate Vestea minunată primită, în direct, de la Mihai Gâdea de două paciente internate în spitalul de la Arad

Vestea minunată primită, în direct, de la Mihai Gâdea de două paciente internate în spitalul de la Arad

Doinița și Elena, două paciente internate cu COVID-19 în spitalul de la Arad, pe care îl numesc "lagărul groazei", au primit o veste minunată în direct, de la Mihai Gâdea.

Vestea minunată primită, în direct, de la Mihai Gâdea de două paciente internate în spitalul de la Arad
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Apr 2020   •   00:12

După ce a aflat despre traumele celor două femei,  profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului „Matei Balș”, i-a transmis un mesaj lui Mihai Gâdea în care s-a oferit să preia el pacienții infectați cu coronavirus de la Arad pentru a-i trata corespunzător la București.

"Vocile dvs. au fost auzite, lucurile de la Arad par într-adevăr pur și simplu de o gravitate extremă și cel mai are profesionist din această țară pe boli infecțioase, doctorul Adrian Streinu-Cercel, care conduce institutul "Matei Balș", cel mai complex și cel care salvează cele mai multe vieți, mi-a dat un mesaj și a zis că dacă lucrurile de la Arad stau așa, preia dânsul toți pacienții de acolo.

Deci, domnia sa se oferă să preia pacienții cu COVID-19 de la Arad și cred că aceasta este o veste extraordinară, în primul rând că veți fi pe cele mai bune mâini posibile din această țară", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close