Antena 3 CNN Actualitate Violențe la Craiova, unde protestatarii anti-restricții s-au bătut cu jandarmii. Un bărbat a fost lovit la cap

Violențe la Craiova, unde protestatarii anti-restricții s-au bătut cu jandarmii. Un bărbat a fost lovit la cap

Scene violente au fost filmate luni noaptea în mai multe orașe din țară. La Craiova, mai mulţi participanţi la protestele anti-restricţii au intrat într-o altercaţie cu forţele de ordine. În imagini se vede că unul dintre manifestanți este rănit la cap.

Violențe la Craiova, unde protestatarii anti-restricții s-au bătut cu jandarmii. Un bărbat a fost lovit la cap
de Mia Lungu    |    29 Mar 2021   •   23:41

Mai mulţi indivizi care protestau împotriva măsurilor noi anti-COVID, anunțate de CNSU, s-au îmbrâncit violent cu jandarmii. In imaginile difuzate la Siteza Zilei se poate observa că protestatarii nu purtau măști de protecție.

Acesta este cel mai probabil și motivul pentru care au fost luați la întrebări de forțele de ordine. Un bărbat are o rană vizibilă la cap, semn că ciocnirile dintre manifestanți și jandarmi au fost violente.

Violenţe la Brăila, unde protestatarii minori s-au îmbrâncit cu jandarmi

Scene violente au avut loc luni noaptea în Brăila, unde mai mulţi participanţi la protestele anti-restricţii în municipiu s-au implicat în altercaţii cu forţele de ordine.

Mai mulţi indivizi foarte tineri avansează agresiv către jandarmi, care se repliază şi apoi îi imping înapoi pe protestatari, arată imaginile încărcate pe contul youtube al publicaţiei debraila.ro

Ulterior incidentului, Jandarmeria a venit cu precizări.

"Referitor la incidentul de la Brăila, vă informăm că un grup de 12 minori a intenționat deplasarea pe un alt traseu și distrugerea unui indicator rutier. Intervenția jandarmilor a urmărit prevenirea distrugerii indicatorului și menținerea deplasării grupului împreună cu ceilalți protestatari", menţionează instituţia.

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close