Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Vești proaste de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea

VREMEA. Vești proaste de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea

VREMEA. Vești proaste de la meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea
24 Ian 2019   •   23:21

VREMEA. Vești nu foarte bune de la meteorologi care anunță pentru perioada 24-27 ianuarie 2019 o vreme destul de rece, dar cu fluctuaţii ale valorilor termice atât ziua, cât şi pe parcursul nopţilor.

VREMEA. ”Vremea în Capitală se va înrăutăți, cantitatea de apă din ploaie va fi semnificativă, temperaturile vor scădea până dimineață. Se va depune polei într-o grosime semnificativă, mâine dimineață se va circula cu dificultate. Fenomenul este prezent pe arii extinse, toate județele din sudul și estul Munteniei, partea centrală și sudică a Moldovei. Vorbim în Carpații Meridionali și Oltenia de ninsori, vântul va avea intensificări, dar nu la fel de susținute ca în timpul zilei de joi” a spus Mihai Huștiu, meteorolog ANM.

VREMEA.  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că plouă torenţial pe autostrada A Bucureşti –Piteşti, existând risc de producere a fenomenului de acvaplanare.

VREMEA. „În zona kilometrului 36, pe sensul către Capitală, din cauza unui copac căzut pe suprafaţa carosabilă, prima bandă este restricţionată”, mai arată sursa citată.

VREMEA. Reprezentanţii INFOTRAFIC mai precizează că pe un carosabil umed creşte distanţa de frânare, astfel că trebuie păstrată o distanţă suficientă faţă de maşina din faţă, pentru a putea opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte brusc.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close