ȘTIREA ZILEI

04 Noi 2008   •   21:09
ȘTIREA ZILEI
Toată lumea e cu ochii ațintiți spre Statele Unite, unde alegerile prezidențiale pentru Casa Albă sunt așteptate cu nerăbdarea unei revoluții.

La noi, pe agenții încep să curgă știrile despre șomerii produși de efectele crizei financiare de pe Wall Street. Iași, Botoșani, Vaslui, Cluj, Târgoviște, Galați, Oradea, Sighetu Marmației, Bistrița, sunt câteva locuri unde unele companiile private au anunțat că trimit oamenii în șomaj.

Și tot la noi, de ziua sa de naștere, președintele a primit câteva cadouri politice: o carte cu cântece de dragoste de la Vadim Tudor, și vestea că parchetul îl investighează pe rivalul său premierul Tăriceanu și pe ministrul de finanțe pentru afirmații pe care Constituția le protejează de altfel. Săptămâna viitoare, cabinetul Tăriceanu va mai avea de trecut un test de supraviețuire: luni parlamentul votează moțiunea de cenzură depusă de PD-L, intitulată „Educația rămâne, guvernul pleacă.” Și, tot la noi, în avansul acestei moțiuni, conducerea parlamentului a abrogat o hotărâre prin care pensiile aleșilor erau mărite.

 În studioul emisiunii Știrea Zilei, la Antena 3, la ora 20:05, Gabriela Vrânceanu Firea i-a ivitat pe șefa organizației de femei din PD-L, Sulfina Barbu, pe ministrul apărării și lider al PNL, Teodor Meleșcanu și pe vicepreședintele PSD, Dan Nica.  


UPDATE: Ministrul Meleșcanu a citit o parte dintre mesajele dumneavoastră și prin intermediul acestui blog vrea să precizeze că "în timpul emisiunii s-a referit la salariul majorat cu 9 la sută, așa cum era prevăzut să se întâmple de la 1 octombrie  2008."


Vă mulțumim pentru mesaje.

  • Parteneri
    x close