ȘTIREA ZILEI

09 Feb 2009   •   21:07
ȘTIREA ZILEI
Peste o săptămână, bugetul intră în dezbaterea Parlamentului. În sfârșit. "E un buget realist pentru o țară care suferă de obezitate birocratică și risipă," a declarat tăios premierul Boc. Firmele vor plăti contribuții mai mari, dar premierul promite că va tăia cu maceta hățișul birocratic demn de Guiness Book.

Salarii mai mari pentru profesori? Depinde de performanța lor, a declarat liderul PSD Mircea Geoană. Pentru Palatul Cotroceni nu există însă o asemenea condiționare. Bugetul președintelui e substanțial mai mare pentru vizite în țară și în străinătate. O fi criză, dar sunt și alegeri.

Că veni vorba de alegeri, Ion Cristoiu explică în ce stadiu a ajuns alianța de guvernare stânga-dreapta, după două luni: Aflat pe post de pedală la bicicleta lui Traian Băsescu, PD-L lasă impresia că a intrat în alianță cu PSD nu pentru a guverna împreună, ci pentru a cotonogi PSD."

Ion Cristoiu este invitatul Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute, într-o ediție specială.


 

x close