ȘTIREA ZILEI

05 Mar 2009   •   21:18
ȘTIREA ZILEI
Foamea de bani a guvernului pare fără limite, sindicatele sunt din ce în ce mai nemulțumite, iar președintele jucător testează rolul de recuperator în numele băncilor. Și cu vecinii se pare că ne jucăm destul de urât, pentru că Ucraina se pregătește de represalii după demisia ministrului de externe, în care spionul Floricel pare să fi fost un biet pion.

Cea mai șocantă declarație a zilei vine însă de la președintele Senatului care a declarat că partenerii săi de guvernare l-au mințit în față și oficial. Mircea Geoană s-a declarat neplăcut surprins după ce-a aflat că România a trimis totuși o delegație la FMI, deși atunci când a întrebat i s-a răspuns, oficial, că nu e adevărat.


Constituția n-a meritat o dezbatere, codurile penale și civile nu merită o dezbatere, dacă nici un posibil acord cu FMI nu merită o dezbatere publică și serioasă, atunci ar trebui să realizăm că trăim în țara lui "Se execută, nu se discută!"


 


Mircea Geoană, președintele PSD și președintele Senatului și Cristian Pârvulescu, președintele ProDemocrația sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Antena 3, la ora 20:05.


 

x close