ȘTIREA ZILEI

11 Mar 2009   •   21:07
ȘTIREA ZILEI
"Nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu," a declarat astăzi, la Radio România Actualități, într-un moment de pioșenie, șeful statului român. Ciudat, nu, cum în momente dramatice în cariera lor, politicienii îl invocă pe Dumnezeu.

Cum nu-i niciodată prea devreme pentru campania electorală, "ardeiul iute" a fost reactivat și azi și-a făcut din plin datoria. După ce fostul premier liberal a declarat că Băsescu cerșește bani de la FMI în genunchi, șeful statului i-a dat replica la Radio România Actualități. Băsescu a folosit ocazia FMI pentru a-și ascuți armele electorale și a reluat atacurile asupra "mogulilor".


Acum două zile, Băsescu l-a avertizat pe Mircea Geoană că s-ar putea să rămână "virgin" politic, dacă-i mai pune la îndoială deciziile. "Eu sunt executivul, da? Eu sunt executivul," a repetat apăsat cel care are titlul de președinte, la postul public de televiziune.


Într-o ediție specială, Adrian Năstase, președintele Consiliului Național al PSD și Ion Cristoiu sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20:05.


 

x close