ȘTIREA ZILEI

17 Mar 2009   •   21:08
ȘTIREA ZILEI
Vestea zilei vine de la premierul Boc: el a declarat că va fi posibilă cumularea pensiei cu salariul de la stat în limita a 1.500 de lei. Ce flic-flac năucitor! De ce a fost atunci nevoie să fie umiliți atâția oameni, acum două luni, doar pentru că trecuseră de 60 de ani și voiau să mai muncească, în baza unui drept constituțional?

Evenimentele importante ale zilei s-au petrecut în paralel: PSD se întâlnea cu unii sindicaliști la partid, iar Marian Sârbu negocia cu alții la minister. Președintele era, din nou, la Palatul Victoria pentru a discuta cu guvernul despre acordul FMI.


Spre seară, pe aceeași temă, Traian Băsescu i-a chemat la Cotroceni pe premierul Boc și pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu. (Informația privind participarea guvernatorului BNR a fost difuzată de Mediafax și Agerpres, însă a fost infirmată ulterior de către purtătorul de cuvânt al Băncii Centrale, Mugur Șteț.)


Încă nu spune nimeni ce condiții ar putea impune FMI - creșteri de taxe, concedieri, creșteri de prețuri? Secretomania din jurul acordului FMI s-a transformat într-un dialog public al surzilor.


Marian Sârbu, ministrul Muncii este invitatul Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, de la 20:05, pe Antena 3.


 

x close