ȘTIREA ZILEI

20 Mar 2009   •   21:09
ȘTIREA ZILEI
Liberalii își aleg viitorul, în aceste momente. Peste puțin timp vom afla pe cine au ales președinte al PNL: Crin Antonescu, sau Călin Popescu Tăriceanu. Astăzi, fiecare a încercat să arate că are puterea de a-l învinge pe șeful statului. Traian Băsescu e la intrarea "în bordelul politicii românești ca o codoașă bătrână," a susținut Crin Antonescu. Pe Mircea Geoană, liderul liberal l-a catalogat scurt: produsul laboratoarelor.

Actualul președinte liberal Călin Popescu Tăriceanu l-a completat pe concurentul său la președinția PNL: România are un guvern de bocitoare, a susținut fostul premier. În acest timp, Traian Băsescu era la Consiliul European la Bruxelles, unde sublinia că o parte a împrumutului extern va ajunge la filialele din România ale băncilor străine. Băsescu afirmă că "în momentul de față, nu statul român este în dificultate", problema este cu datoria privată.


Unul dintre politicienii care a pledat pentru împrumutul extern al României, Theodor Stolojan, lider PD-L, este invitatul Gabrielei Vrânceanu Firea, în această seară, la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20:05. Temerile legate de FMI, precum și ultimele evoluții politice, vor fi analizate de Cristian Pârvulescu, președintele ProDemocrația.

x close