ȘTIREA ZILEI

02 Apr 2009   •   20:25
ȘTIREA ZILEI
În locul lui Puiu Popoviciu a trecut Gigi Becali. Simplu, rapid, "fără bagabonțeală".

Becali a fost săltat azi-dimineață de o armată de mascați pentru a fi dus la poliție. Operațiunea Becali a eclipsat rapid scandalurile legate de președintele Băsescu, de banii și de afacerile familiei sale. Operațiunea Becali vine la câteva ore după ce a ieșit la iveală un document în care se spune că șeful statului vrea "capul lui Năstase". Și, mai ales, după ce fratele președintelui a recunoscut că face afaceri - fără licitație - tocmai cu statul.

"Și care-i problema?", spune disprețuitor Mircea Băsescu. O problemă ar fi totuși, dacă fratele președintelui îl amenință public cu bătaia și cu moartea pe Mugur Ciuvică. Operațiunea Becali vine însă și la câteva zile după ce un serviciu secret a fost forțat să înțeleagă cine-i șefu'.

Și, la câteva ore după senzaționala reținere a lui Gigi Becali, Partidul Social Democrat îl lansează în cursa prezidențială pe Mircea Geoană.
Ce se ascunde, sau mai bine, ce ascunde operațiunea Becali de astăzi? Victor Becali, Victor Ponta, ministrul pentru relația cu Parlamentul, Bogdan Teodorescu, analist politic, și editorialistul Sorin Roșca Stănescu sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară într-o ediție specială la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20:05.

x close