ȘTIREA ZILEI

08 Apr 2009   •   20:12
ȘTIREA ZILEI
"Nu vă băgați nasu' unde nu vă fierbe oala!" a grăit pe limba sa, președintele pro-rus de la Chișinău, Vladimir Voronin. A adresat acest avertisment României, pe care a acuzat-o că a fost în spatele protestelor de ieri din capitala Republicii Moldova. Ca să scape de acuzațiile că a fraudat alegerile și că a manipulat grosolan procesul electoral, Voronin a transformat țara noastră în dușmanul de serviciu.

A decis să reintroducă vizele pentru români. Fin cunoscător al folclorului românesc, Voronin a explicat sec:"Frate, frate, da' brânza-i pe bani!" Că, nu-i așa, doar curentul electric de la români a fost pe ochi frumoși!


200 de tineri au fost arestați ieri în Chișinău și nu se știe nimic de soarta lor. Javier Solana, Înaltul Reprezentant pe politică externă al Uniunii Europene a admis că în procesul electoral au avut loc "interferențe administrative necuvenite".


Între timp, în România, se vehiculează puternic liste cu viitori arestați. Asta după ce liderii PSD Marian Vanghelie și Adrian Năstase au declarat că urmează să fie reținuți jurnaliști și constructori importanți din domeniul infrastructurii. Mai mult, fostul premier Adrian Năstase spune că este evident că, în spatele tuturor evenimentelor recente din justiție, se află președintele Traian Băsescu.


Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase și Ion Cristoiu sunt invitații din această seară ai Gabrielei Vrânceanu Firea, la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20:05.


 

Parteneri
x close