ȘTIREA ZILEI

06 Mai 2009   •   20:07
ȘTIREA ZILEI
Profesorii au renunțat la grevă, tezele unice încep de mâine.

Politizarea funcțiilor publice în teritoriu este neconstituțională, a decis Curtea Constituțională.


În conturile României au intrat primii bani de la FMI, Banca Națională a redus dobânda de referință, și toată lumea speră ca băncile să dea verde creditărilor.


Băsescu se arată relaxat în privința picajului său din sondaje, chiar recomandă să fie trecut cu zero intenție de vot și zero încredere, pentru că, susține el, acum are de luptat cu criza.


Dar, totuși, speră să întoarcă această criză în favoarea sa: acum merge pe cartea sacrificiului electoral. Nu mărește salariile pentru că țara ar ajunge în derapaj economic.


Ironic, este exact același discurs al fostului premier din vremea când Tăriceanu se opunea creșterii salariilor profesorilor, iar Băsescu susținea orbește aceste majorări.


Spunea atunci președintele: mărirea salariilor e o chestiune de voință. Acum, Băsescu spune că a greșit, dar de vină e tot Tăriceanu.


 


Vicepresedintele senatului, Dan Voiculescu este invitat în exclusivitate la Gabriela Vrânceanu Firea, în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute, într-o ediție la care va participa și Ion Cristoiu.


 

x close