ȘTIREA ZILEI

22 Mai 2009   •   19:20
ȘTIREA ZILEI
Traian Băsescu este creația unui grup de cadre din fosta Securitate, declară fostul președinte Emil Constantinescu pentru site-ul inpolitics.ro.

Dacă președintele nu spune clar că va candida pentru un nou mandat, în schimb, în numele lui, vorbesc liderii PD-L. Theodor Stolojan și Vasile Blaga susțin că Băsescu va fi candidatul PD-L pentru prezidențiale.


Odată cu anunțul, Vasile Blaga a învârtit biciul deasupra capetelor democrat-liberale: "Dacă nu câștigăm decisiv Bucureștiul, nu câștigăm țara," avertizează Blaga.


Și PNL-ul vrea să recâștige ceva: pe foștii liberali, fugiți la PD-L. Crin Antonescu declară că ar putea fi reprimiți în partidul de care s-au rupt acum doi ani, cu condiția să se întoarcă înainte de căderea lui Băsescu.


PSD-ul și-a continuat campania pentru euro-alegeri în frunte cu Mircea Geoană, candidatul la prezidențiale. Într-un parc din Târgu-Jiu, liderul PSD a avut ocazia chiar să se joace cu lopățica, alături de doi copii.


Europarlamentarul Adrian Severin, fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu și președintele ProDemocrația sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, la 20:05 pe Antena 3.


 


UPDATE: Patru oameni care lucrau la Pasajul Băneasa din Capitală au fost prinși sub pământ în urma unei surpări. Urmărim operațiunea de salvare în direct.

  • x close