Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

01 Iun 2009   •   20:13
ȘTIREA ZILEI
PSD și PDL, parteneri la guvernare și dușmani aprigi în campanie, defilează umăr la umăr în cel mai recent sondaj INSOMAR. Fiecare are câte 31 la suta din intențiile de vot. Față de luna trecută, liberalii cresc peste două procente și astfel, 20,2 la sută din intervievați spun că vor vota PNL.

În campanie, ca-n campanie. Președintele Traian Băsescu s-a plimbat, pe bani publici, deloc electoral evident, prin țară. Așa am aflat cu toții o informație extrem de importantă: florile sale preferate sunt zambilele.

Fiica sa, candidata Elena Băsescu e foarte mulțumită. Campania i-a prins foarte bine, le-a arătat oamenilor că are ceva de zis și că este o persoană coerentă, după cum a declarat domnișoara Băsescu.

Liderul opoziției, Crin Antonescu nu are însă motive să fie optimist. El se teme de fraude la euro-alegerile de pe 7 iunie.

Dar , să nu ne întristăm. Până la campania pentru Cotroceni nu mai este deloc mult și merită să așteptăm spectacolul. Un democrat liberal a anunțat azi că, la toamnă, în scenă va intra DJ Băsescu.

 


Președintele PNL, Crin Antonescu este invitatul Gabrielei Vrânceanu Firea, în exclusivitate, la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute, la o ediție la care va participa și Ion Cristoiu.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close