Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

12 Iun 2009   •   20:08
ȘTIREA ZILEI

"Uitați, sunt peștișori! Se fac ei mari și îi mâncăm după aceea!" a anunțat ministrul turismului pe malul mării, la Sulina. Elena Udrea a intrat desculță în mare și, pe când valurile îi mângâiau picioarele, Theodor Paleologu, ministrul culturii, se plimba romantic pe țărm. Dar, aflată cu spatele la mal, Elena Udrea nu l-a observat. Cineva din delegație i-a spus: "Vine și Paleologu!" "Vine? E în slip?" s-a întrebat cu voce tare Udrea.

Pe când această scenă se desfășura sub un soare de iunie pe plaja argintie din Sulina, politicienii rămași la București, comentau de zor ultima bombă de presă lansată de Elena Udrea. Ea a anunțat că s-ar pregăti o candidatură a lui Sorin Oprescu la prezidențiale cu susținerea unor lideri PSD. Și mai discutat e zvonul că însuși Traian Băsescu ar putea candida independent. Dacă fata lui a putut, el de ce-ar fi mai prejos?

Liderul PSD, Viorel Hrebenciuc, deputatul PNL și vicepreședinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu și președintele ProDemocrația Cristian Pârvulescu sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, la 20 și cinci minute, pe Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close