Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

15 Iun 2009   •   20:10
ȘTIREA ZILEI

"Un circ", "o prostie", "o minciună", "un spectacol penibil". Sunt concluziile pe care le trag liderii politici ai PSD și PNL lecției de dirigenție a lui Traian Băsescu în fața guvernului Boc.

PSD l-a avertizat pe șeful statului că dacă miniștri săi se mai trezesc cu el la guvern vor boicota ședințele. Băsescu le-a dat cu tifla și a declarat că se va duce peste Boc la Palatul Victoria de fiecare dată când va vrea el.

Și bine face! Cum am fi aflat altfel că de filosofii antici care-au pus bazele statului de drept n-are nimeni nevoie? Să zică mersi Socrate că nu-l scoate nimeni de pe Google.

Și Herodot e acolo. A confirmat liderul PSD Marian Vanghelie care la șase dimineața, cum s-a trezit, a urmat sfatul președintelui și s-a repezit la internet să-l caute pe părintele istoriei. În ușa de la PSD, Vanghelie a tras concluzia săptămânii: Traian Băsescu a mâncat prea multă păpădie și salată și, din același motiv, ministrul turismului, Elena Udrea e anemică și nu își dă seama ce spune!

Ministrul economiei, Adriean Videanu, fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, și președintele BNS, Dumitru Costin sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la "Știrea Zilei", pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close