Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

16 Iun 2009   •   20:04
ȘTIREA ZILEI
"Am nevoie de câțiva centimetri în plus", i-a spus președintele Traian Băsescu ambasadorului olandez, în timp ce se străduia să-l decoreze. Șeful statului s-a referit la înălțimea sa, mult mai mică decât a ambasadorului țării nordice. Alte motive de umor președintele n-ar avea. După ce a silabisit sperietoarea acestui an, "re-ce-si-u-ne", leul a leșinat brusc în fața euro și a înregistrat cea mai mare depreciere în fața monedei europene din ultimele două luni. Piețele au pălmuit zdravăn leul la două zile după ce președintele Băsescu l-a atacat pe guvernatorul Băncii Centrale, pe care l-a acuzat de optimism nejustificat în privința evoluției crizei. Semnalul pe care nervii inexplicabili ai președintelui l-a dat însă investitorilor străini poate avea efecte mult mai grave.

Investițiile sunt oricum o aventură în România și cel mai grăitor exemplu în acest sens este proiectul Roșia Montana.

 


DRAGOȘ TANASE, președintele Roșia Montana Gold Corporation și BOGDAN BALTAZAR, consultant financiar sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close