Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

18 Iun 2009   •   20:06
ȘTIREA ZILEI
Profesorii au anunțat că vor boicota bacalaureatul dacă guvernul nu-i plătește pentru zilele de examene. Premierul Boc i-a asigurat că asta nu se va întâmpla. Dar, dacă-i vine greu să-i plătească pe profesori, Emil Boc n-a găsit deloc dificil să suporte o cheltuială imensă pentru moftul ministrului tineretului. 600 de mii de euro ”“ atât a costat Ziua tineretului organizată de ministrul Monica Iacob Ridzi.

Investiția importantă a cabinetului Boc în nimic a stârnit un nou scandal. Un deputat PSD o acuză pe Iacob Ridzi că a deturnat o parte din sutele de mii de euro către PDL și Elena Băsescu. Elena, știți, fata „cu mintea odihnită”, al cărei tată e Traian Băsescu. Traian Băsescu, știți, președintele care consideră că școala românească produce numai „tâmpiți”.


Moftul de sute de mii de euro al ministerului tineretului este doar un ultim exemplu din cele mai recente aventuri ale lui Emil Boc la guvernare.


Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ciutacu, redactor-șef al cotidianului "Jurnalul Național" sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close