Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

23 Iun 2009   •   20:06
ȘTIREA ZILEI

În timp ce președintele Băsescu tace profund, se înmulțesc vocile celor care cer demisia ministrului tineretului, Monica Iacob Ridzi, pentru cheltuielile halucinante: 600 de mii de euro sparte în două zile, pe nimic.

Ridzi urcă acum pe scena procurorilor de la DNA, în urma solicitării Partidului Național Liberal. Parlamentul a înființat o comisie de anchetă pentru a vedea pe ce a cheltuit Ridzi uriașa sumă. Consiliul Național al Audiovizualului a stabilit - în unanimitate - că Ridzi și-a făcut un spot electoral ilegal.

Este o avalansă atipică de reacții pentru amorțeala în care căzuse societatea românească. Dar, așa cum scriu unii editorialiști, poate chiar și pentru o țară cu standarde morale joase cum e România, ce-a făcut ministrul Ridzi e prea mult.

În fața evidenței, liderii PDL Vasile Blaga, Elena Udrea și Cezar Preda, anunță că partidul va vota pentru ridicarea imunității ministrului tineretului, dacă se va ajunge la un vot în plen privind avizarea începerii urmăririi penale. Ei spun însă că "Monica este nevinovată".

Și coaliția pentru o guvernare curată a cerut nu doar revocarea ministrului Ridzi, ci și a ministrului Udrea. Aceasta a cumpărat de 1 milion și ceva "imagine" pentru România pe două posturi internaționale, acum când toată lumea și-a făcut de mult planurile de vacanță.

 Liderul PDL, Vasile Blaga, prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban și Radu Tudor sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close