Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

24 Iun 2009   •   20:03
ȘTIREA ZILEI

2000 de euro va pierde fiecare familie de români anul acesta din cauza crizei, estimează economiștii unei banci austriace. Președintele descoperă frumusețile patriei zi de zi: astăzi a observat că salariul mediu al privaților, producătorii de bani, e mai mic decât al bugetarilor, consumatorii de bani.

Economia a prins viteză pe tobogan, dac-ar fi s-o credem pe Andreea Vass, consilierul premierul Boc. Ea estimează o cădere a PIB-ului de 9 procente în trimestrul al doilea.

Și? Președintele Băsescu vrea să zboare bine și tocmai și-a schimbat avionul. Că doar obrazul subțire cu cheltuială se ține, nu? Iar dezmățul bugetar al ministrului Ridzi continuă să țină prima pagină, dar nu-i prea face să roșească pe liderii acestei țări, care au câștigat voturile românilor acuzându-i pe alții că sunt "risipitori" și "nesimțiți" cu banul public.

Nu acestă situație neliniștește un alt ministru din sfera de influență a Cotroceniului. Pe Elena Udrea o îngrijorează "superficialitatea și ușurința" cu care s-a cerut revocarea ei și a ministrului Ridzi de către mai multe organizații din societatea civilă, unele dezertoare din tabăra de susținători ai președintelui Băsescu.

Președintele PNL Crin Antonescu și Ion Cristoiu sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close