Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

25 Iun 2009   •   19:14
ȘTIREA ZILEI

Ia-o pe asta și du-o!” Așa i-a cerut nervos președintele României unui SPP-ist să procedeze cu o jurnalistă a Antenei 3. Ofițerul SPP nu l-a ascultat și a lăsat-o pe ziaristă în pace.


Aștia-s mai rău ca Securitatea”, a insistat Băsescu, referitor la presă. „Să-ți bage microfonul, să auzi ce discuți cu nevasta,” a continuat șeful statului, referindu-se la episodul de săptămâna trecută, când a fost filmat în timp ce-i spunea lui Gabriel Liiceanu că „școala scoate tâmpiți”.


Mult mai îngrijorătoare e însă certitudinea că economia României se scufundă, iar guvernul nu găsește nici un colac de salvare.


Vicepreședintele PSD, Liviu Dragnea, vicepreședintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, deputatul PDL, Sulfina Barbu și vicepreședintele partidului conservator Maria Grapini sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close