Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

05 Aug 2009   •   19:04
ȘTIREA ZILEI
"Guvernul Boc-Băsescu a ajuns să joace 2 roluri: călău și maestru de pompe funebre", susține fostul premier Călin Popescu Tăriceanu pe blogul său.

"Adică, întâi încearcă să te ucidă. Dacă ai supraviețuit, te mai impozitează și data viitoare. Dacă nu, îți asigură înmormântarea," continuă Tăriceanu.

Între timp, președinția se gândește la o lege prin care să cumințească presa critică față de Traian Băsescu. Guvernul Boc lucrează încă la planul anti-criză deși criza ne-a cucerit de mult.

FMI menține totuși adoptarea legii unice de salarizare până la sfârșitul lui octombrie, iar leul se depreciază.

Deputatul PSD Robert Negoiță, deputatul PDL Vasile Gherasim și deputatul PNL Relu Fenechiu sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară în prima parte a emisiunii Știrea Zilei, de la 19:05.

România a fost zgâlțâită azi de un cutremur mediu, în Marea Neagră.Cutremurul a fost simțit la propriu și în clădirea Parlamentului, însă politicienii n-au prea fost impresionați.

Adevărul e că în lumea politică au loc cutremure mult mai mari și mult mai dese.

Tensiunile n-au explodat încă în cazul Udrea, energiile se adună încă în subteran. Astăzi, Jurnalul Național a dezvăluit că pe actele semnate de Elena Udrea apare o a treia semnătură diferită și se întreabă cine totuși semnează pentru ministrul turismului.

PDL a pus la cale o strategie de apărare a Elenei Udrea, prin discreditarea intențiilor celor care o anchetează.

În a doua parte a emisiunii, de la 20:05 sunt invitați senatorul PDL Cristian Rădulescu, deputatul PNL Mihai Voicu și Victor Ciutacu, redactor-șef "Jurnalul Național".

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close