ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI
06 Aug 2009   •   19:09
Aseară, președintele Băsescu a sărit în apărarea Elenei Udrea.

Anchetarea ei este "ridicolă", a decretat Traian Băsescu în fața națiunii.

Astăzi, Agenția Națională de Integritate a anunțat că există toate motivele ca Udrea să fie anchetată pentru declarațiile ei de avere, completate în bătaie de joc și semnate ilegal de terți.

Dezvăluirea aparține Jurnalului Național care a descoperit că semnăturile Elenei Udrea sunt complet diferite.

După două zile de tăcere, Elena Udrea însăși a recunoscut că Jurnalul Național a avut dreptate. Ea a spus că a doua declarație de avere a fost semnată de un subordonat.În privința celei de-a treia semnături, Elena Udrea a adăugat: "Dacă vă prezint semnăturile mele, n-o să regăsiți 50 la fel".

Miruna Munteanu, jurnalist "Jurnalul Național", Mugur Ciuvică, președinte Grup de Investigații Politice și Stelian Negrea, senior-editor "Financiarul" sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară în prima parte a emisiunii Știrea Zilei, de la 19.05.Președintele ne-a anunțat nonșalant aseară că suntem în dezastru.

Că guvernul trebuie să bage mâna în banii de la FMI ca să poată plăti salariile și pensiile.

Că trăim într-o țară muribundă. Că discuția despre Elena Udrea e "ridicolă".

Citez: "Cred că există un dram de inconștiență. Pe ce să aleagă președinte, pe o țară pe care au îngropat-o? Nu cred că avem nevoie să alegem președinte peste o țară muribundă."

Ilie Sârbu, ministrul agricultrii, Cristian Boureanu, deputat PDL și Radu Stroe, secretar general al PNL vin să discute la Gabriela Vrânceanu Firea despre "țara muribundă" a președintelui Băsescu. În a doua parte a emisiunii Știrea Zilei, pe Antena 3 de la 20:05.

×
Parteneri
Horoscopul verii 2023, cu Cristina Demetrescu.Scorpionii sunt pe val
x close