Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

08 Sep 2009   •   18:05
ȘTIREA ZILEI

Traian Băsescu a uitat de „țigancă împuțită”. După ce a văzut la „Știrea Zilei” că Regele Cioabă i-a ieșit în întâmpinare lui Sorin Oprescu la Sibiu, azi Băsescu a descins în mijlocul romilor și i-a luat la dans. Instinct electoral, disperare? Sau ambele?


Strategii partidelor nu mai au nicio îndoială: după participarea de ieri a lui Sorin Oprescu la „Știrea Zilei” sunt convinși că în câteva săptămâni, primarul Capitalei își va anunța candidatura.


Între timp, la Parlament, șefii serviciilor și ministrul apărării au fost audiați în cazul Băbeni și a înregistrării ilegale a discuțiilor din comisia care-o anchetează pe Elena Udrea. Azi, comisia Orban a cerut începerea urmăririi penale împotriva ministrului turismului, Elenei Udrea.


ADRIEAN VIDEANU, prim-vicepreședinte PDL și ministru al economiei, TEODOR MELEȘCANU, vicepreședinte PNL și președintele comisiei de apărare din Senat și VICTOR PONTA, vicepreședinte PSD și ministru pentru relația cu parlamentul sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea ZIlei, pe Antena 3 de la 20.


 


 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close