Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ȘTIREA ZILEI

ȘTIREA ZILEI

09 Sep 2009   •   19:59
ȘTIREA ZILEI

Traian Băsescu a fost huiduit în lipsă la Festivalul George Enescu aseară. Numele președintelui a fost menționat de ministrul culturii într-un discurs de elogiere a dirijorului și violonistului rus Maxim Vengerov. Acum două luni, Elena Udrea a fost și ea huiduită copios când și-a făcut apariția la un festival de jazz.


Justiția nu cedează încercărilor guvernului de a-i știrbi independența. Sindicatele amenință cu grevă generală pe 5 octombrie. Traian Băsescu țipă la Procurorul General pentru eșecul procurorilor din ultimii 20 de ani de a trimite în instanță dosarul revoluției.


Președintele n-a dat explicații nici azi despre afacerile fratelui său. Ministrul de interne spune că afacerea Băbeni a fost trimisă la Parchetul General, care-a trimis-o la polițiștii din Vâlcea. Șefii serviciilor au fost audiați mai mult de formă în Parlament. Afacerea Băbeni rămâne un butoi cu pulbere pentru Cotroceni.


Jurnalistul SORIN ROȘCA STANESCU, MIRCEA MARIAN, senior editor la "Evenimentul Zilei" și RADU TUDOR sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară de la 20 pe Antena 3, la Știrea Zilei.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close