ȘTIREA ZILEI

16 Sep 2009   •   18:34
ȘTIREA ZILEI
 "Român de rahat, o să-ți dăm foc!" Așa l-a amenințat un grup de tineri pe un român înainte de a-l omorî lovindu-l cu capul de-o bordură.

România poate rata premiul Nobel la fizică pentru că n-are bani să se înscrie la concurs.

A avut în schimb pentru scena și concertele doamnei Ridzi, pentru perdelele și reclamele doamnei Udrea. Și, la fel ca doamna Udrea, doamna Ridzi, anchetată de DNA, i-a dat și ea în judecată pe parlamentarii care i-au controlat cheltuielile. Cum a exclamat azi președintele, apostrofând-o pe o jurnalistă din Bacău: "Ce prințipuri are doamna ziaristă!"

Opoziția pregătește o moțiune pentru a ataca legile pe care Boc vrea să le scoată cu forcepsul din Parlament.

Iar unii parlamentari au vorbit așa despre cele două ore de vorbe ale președintelui Băsescu de aseară: "N-am mai asistat la așa ceva de pe vremea lui Ceaușescu," a declarat liderul PNL, Crin Antonescu. Numai că, întrebat dacă va candida, Băsescu ne-a trimis la ceruri: "Întrebați-l pe Dumnezeu!"

Liberalul BOGDAN OLTEANU, vicepreședinte al Camerei Deputaților, SERGIU ANDON, deputat Partidul Conservator și LAVINIA ȘANDRU, președinte PIN sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3 de la 20.

ExitPOLL
  • x close