ȘTIREA ZILEI

23 Oct 2009   •   20:11
ȘTIREA ZILEI

Premierul desemnat Lucian Croitoru a prezentat noul cabinet, mai mic decât al guvernului Boc, un mix între tehnocrați respectabili și miniștri din cabinetul demis deja de Parlament, cum ar fi greii PDL: Blaga, Videanu, Berceanu. Croitoru s-a arătat sigur că Parlamentul îi va învesti cabinetul, în ciuda faptului că în Parlament a fost confirmată prin vot o majoritate care îl susține pe Klaus Iohannis.


Dacă va pica guvernul Croitoru, îl propun pe Geoană premier," a declarat amuzat Traian Băsescu. Există două posibilități, i-a răspuns Geoană: ori lui Băsescu îi e frică, ori a luat droguri ușoare. Din prima zi de campanie din dulap a căzut un schelet care-l poate compromite pe Traian Băsescu: colaborarea sa cu Omar Hayssam, sirianul terorist fugit din România.


 NORICA NICOLAI, europarlamentar PNL, GHEORGHE FLUTUR, șeful campaniei lui Traian Băsescu, VICTOR PONTA, purtătorul de cuvânt al candidatului PSD Mircea Geoană și CRISTIAN PÂRVULESCU, președinte Pro Democrația sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3, de la 20 și cinci minute.

ExitPOLL
  • x close