ȘTIREA ZILEI

02 Dec 2009   •   21:25
ȘTIREA ZILEI

Știți ce se întâmplă în aceste zile în România? O lovitură de stat! Ne-a informat cu precizie doamna Udrea. Nu sunt alegeri, ci o lovitură de stat.


Sunt afirmații grave, care, în contextul violențelor de stradă de ieri, par să susțină temerea social democraților și a liberalilor că Traian Băsescu ar putea să nu accepte eventuala înfrângere în fața lui Mircea Geoană.


Cum pot fi niște alegeri o lovitură de stat, doar doamna Udrea știe, însă apelul la mișcări de stradă pe care-l transmite e clar pentru toată lumea.


În aceeași zi în care, soția președintelui Maria Băsescu își apără soțul de acuzațiile de violență.Tot astăzi, Traian Băsescu a făcut public rezultatul expertizei filmului de la Ploiești. Institutul de criminalistică susține că înregistrarea nu ar fi autentică.


LIVIU DRAGNEA, secretar-general PSD, RELU FENECHIU, vicepreședinte PNL și THEODOR STOLOJAN, prim-vicepreședinte PDL sunt invitații Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Știrea Zilei, pe Antena 3 de la 20 și cinci minute.

  • x close