ȘTIREA ZILEI

06 Apr 2010   •   20:04
ȘTIREA ZILEI

Independenții. Un calificativ sonor, plin de speranță. Teoretic, cei care nu sunt datori să facă nimănui pe plac. Practic..., ei, aici ar fi o problemă. Financiarul scrie că grupul independenților, pe care guvernul Boc se sprijină pentru a-și trece actele normative prin parlament, este format din afaceriști ușor șantajabili, cu afaceri legate de stat sau pe care le paște falimentul.


Statul este o mamă bună, asta se știe, pentru cei care știu să se poarte. Jurnalul național a arătat cum este întreținută, la Compania Națională de Drumuri, o mare familie de soți, soții, fii, fiice, nepoți, nepoate, pentru care ANI s-a autosesizat. Dar ce mai contează, într-o țară în care iubitul fiicei președintelui ar fi reușit să se strecoare, dacă nu afla presa, într-un post la Paris, după un concurs dubios?


Invitații emisiunii: Alexandru Athanasiu, fost ministru al muncii, PSD, Victor Ciutacu, redactor-șef ”Jurnalul Național”, Marcel Hoară, secretar de stat Ministerul Economiei, PDL, Stelian Negrea, senior editor ”Financiarul”.  

Parteneri
x close