ȘTIREA ZILEI

25 Iun 2010   •   20:44
ȘTIREA ZILEI
Pensiile nu vor fi tăiate. Guvernul a încălcat Constituția prin această lege, a stabilit azi Curtea Constituțională. Nici de pensiile magistraților nu se poate atinge guvernul.

Emil Boc nu a comentat decizia la care Curtea a ajuns prin votul judecătorului trimis acolo de UDMR. În coaliția de guvernare, tensiunile între PDL și UDMR sunt teribile. Opoziția cere demisia guvernului. Liderul PSD Adrian Năstase a declarat chiar că ar trebui să se țină alegeri anticipate.

Deocamdată, Guvernul Boc e obligat să ia alte măsuri. Reprezentantul României la FMI Mihai Tănăsescu, a transmis la București un dead-line ”“ în 10-15 ore guvernul trebuie să facă rost de bani. Majorarea taxelor pare soluția ușoară dar și foarte periculoasă. BNR se opune, din cauza inflației. Oamenii de afaceri ripostează și spun că vor urma falimente în lanț, vor exploda prețurile și șomajul.

INVITAȚII EMISIUNII
ZOE PETRE, istoric


MUGUR CIUVICA, președintele Grupului de Investigații Politice

OANA DOBRE, jurnalist „Jurnalul Național”

DANIEL BEJAN, scriitorTEL

DANIEL CONSTANTIN, președinte Partidul ConservatorDIRECT

MIRCEA GEOANA, președintele Senatului, PSD

De la ora 21.30EUGEN NICOLAESCU, vicelider deputați PNL

TITUS CORLAȚEAN, vicepreședinte PSD, europarlamentar

MARIUS NISTOR, președinte executiv Spiru Haret

ILIE ȘERBANESCU, analist economicTELPUȘKAȘ ZOLTAN, judecător Curtea ConstituționalăCRISTIAN DIACONESCU, deputat independent, președinte executiv UNPRVICTOR PONTA, președinte PSDALICE DRAGHICI, avocat

x close