x close

ŞTIREA ZILEI

28 Feb 2011   •   19:06
ŞTIREA ZILEI
Sute de sindicalişti au ieşit în stradă în mai multe oraşe pentru a cere Parlamentului să nu voteze noul Cod al muncii, despre care sindicatele spun că va legaliza sclavagismul în România. Guvernul vrea să treacă această lege – constituţia muncii – fără nici un fel de dezbatere prin parlament. Oamenii se tem că-şi vor pierde drepturile pe care le au ca salariaţi şi că vor rămâne fără locuri de muncă. Boc îi linişteşte că a mărit sancţiunile pentru abuzuri, dar n-a spus nici o clipă dacă şi câţi patroni au fost sancţionaţi până acum. Sindicatele, susţinute de opoziţie, se pregătesc de proteste ample.

Scandalul de la vămi pare să se fi spart în capul şefului ANAF. Emil Boc nu l-a demis încă pe Sorin Blejnar, deşi i se cere asta chiar şi de către partide din coaliţie. Boc a trimis doar un control la ANAF. Sorin Blejnar a declarat că n-are de gând sub nici o formă să se retragă de la şefia fiscului.

Senatorul PSD Valer Marian spune că Blejnar e protejat nu doar de baronii PDL din Arad, ci chiar şi de naşul său de căsătorie care lucrează în structura CSAT.
Invitaţii emisiunii

SORIN BLEJNAR, preşedinte ANAF

IONEL BLĂNCULESCU, consilier financiar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati