Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ŞTIREA ZILEI

ŞTIREA ZILEI

16 Mar 2011   •   19:45
ŞTIREA ZILEI

 Câteva mii de sindicalişti au protestat în Piaţa Constituţiei împotriva guvernului şi a codului muncii. În Parlament, puterea nu a votat la moţiunea de cenzură a opoziţiei, de teama trădărilor. Emil Boc a pledat pentru lege, afirmând că va crea câteva sute de mii de locuri de muncă. Se fereşte să spună câte, spre deosebire de Botiş care a anunţat 200.000 de mii. Domnul Boc refuză să spună şi câţi bani la buget va obţine din impozitarea acestor slujbe.

Liderii opoziţiei au acuzat Codul Boc-Botiş că lasă angajatul român fără nici o protecţie în faţa angajatorului, a cărui poziţie de forţă o protejează. Victor Ponta a declarat că cei din opoziţie s-au trezit în competiţie cu Traian Băsescu – cine îl dă afară mai repede pe Boc.Astăzi, în piaţa Constituţiei, sindicalişti din toată ţara şi-au strigat nemulţumirea şi au cerut plecarea guvernului Boc. M-am aflat şi eu acolo, printre ei, ca şi domnii Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Invitaţii mei din această seară sunt Sulfina Barbu, deputat PDL, Daniel Constantin, preşedinte Partidul conservator, Liviu Dragnea, secretar general PSD, Karoly Borbely, secretar de stat ministerul economiei, UDMR, Marius Nistor, preşedinte executiv federaţia Spiru Haret.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close