ŞTIREA ZILEI

06 Iul 2011   •   04:05
ŞTIREA ZILEI
Scandalul de la BAC se extinde. Numărul absolvenţilor care au promovat este foarte mare exact în centrele în care nu au existat camere de supraveghere, adică în Suceava, Harghita, Sălaj şi Constanţa. După ce s-a lăudat cu inovaţia camerelor instalate la BAC, ministrul Educaţiei, Daniel Fune­riu are o explicaţie simplă, pentru lipsa acestora: el doar le-a recomandat, dar finanţarea a fost făcută după posibilităţile fiecărui judeţ! În acest timp, eurodeputatul Cristian Preda se revoltă în faţa „stării de congelare” a liderilor PDL, care se comportă ca şi cum problema BAC-ului nu ar exista.
 Între timp, premierul Emil Boc acuză opoziţia că nu ţine cont de interesul naţional şi sfidează democraţia pentru că nu susţine modificarea Constituţiei în mandatul actual.
  Şi dacă la noi puterea nu prea îi bagă în seamă pe cetăţeni, bulgarii fac tot ce pot pentru a o duce mai bine şi pentru a ne lăsa săracii Uniunii Europene. Venitul mediu al bulgarilor îl va depăşi pe cel al românilor în doi ani, afirmă ministrul bulgar de Finanţe.
 
INVITAŢI
VARUJAN VOSGANIAN, senator PNL
IULIAN IANCU, deputat PSD
TOADER PALEOLOGU, deputat PDL
MUGUR CIUVICĂ, preşedinte Grupul de Investigaţii Politice

x close