ŞTIREA ZILEI

05 Aug 2011   •   02:05
ŞTIREA ZILEI
    PRIMA PARTE  

   UDMR caută ministru la sănătate! Aparent, coaliţia nu are de suferit, după demisia lui Cseke Attila, conform declaraţiilor preşedintele Uniunii Kelemen Hunor. Tot Kelemen a declarat însă că, în timpul şedinţei de guvern de miercuri, "a avut o discuţie dură" cu premierul pe marginea bugetului de la ministerul Sănătăţii.
     E pericol în 2012! Politicienii nu trebuie să scape hăţurile în anul electoral cu promisiuni deşarte şi pomeni, atrage atenţia consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.
INVITAŢI
ZOE PETRE, fost consilier prezidenţial
ECATERINA ANDRONESCU, vicepreşedinte PSD, fost ministru al educaţiei
VICTOR CIORBEA, preşedinte PNŢCD, fost premier
 LIVIU HARBUZ, PSD

A DOUA PARTE
 
    Refuzul preşedintelui de a desemna premierul dorit de USL, în cazul în care opoziţia câştigă alegerile, este explicat de apropiaţii săi. Fostul consilier prezidential şi actual ministru al muncii, Sebastian Lăzăroiu spune că cei din Opozitie se revoltă inutil, pentru că articolul 103 din Constituţie, invocat de Băsescu, a fost scris "de PSD pentru PSD în 2003, ca să îi dea puteri nelimitate lui Adrian Năstase".
  Până una alta, puterea trebuie să treacă peste lovitura demisiei ministrului Cseke Attila. Liderii UDMR Bihor, filială care l-a impus pe Cseke la Sănătate şi care a cerut în câteva rânduri ieşirea Uniunii de la guvernare, vor dezbate problema mâine. Ei susţin că demisia lui Cseke a fot provocată intenţionat.

INVITAT
CRIN ANTONESCU, preşedinte PNL
 

Parteneri
x close